BNB registreert nieuwe ATH als Bitcoin-correctie voortduurt

Terwijl BTC onder $26.000 dook en XRP bleef dalen, leidde Binance Coin naar het noorden en schilderde een nieuwe all-time high van bijna $40.

Bitcoin is verder gegaan met zeer vluchtige bewegingen, waaronder een daling van $27.500 naar onder de $26.000. Verscheidene altcoins hebben serieuze winst geboekt, zoals Binance Coin. BNB bracht een verse ATH in kaart van ongeveer $40 na een tweecijferige dagelijkse stijging.

Bitcoin afgewezen op $27.500

Na het in kaart brengen van het laatste hoogtepunt van ongeveer 28.300 dollar een paar dagen geleden, begon de bitcoin in waarde te dalen. Kort na het record ging BTC naar het zuiden en dook onder de $26.000.

Hoewel de cryptocurrency van dat niveau stuiterde en een tijdje ten noorden van $27.000 handelde, zag de afgelopen 24 uur opnieuw een steile daling.

Deze keer ging de bitcoin van het dagelijkse hoogtepunt van ongeveer $27.500 naar de intraday bodem van $25.850 in een kwestie van uren. Desalniettemin heeft BTC een deel van de verliezen hersteld en schommelt het momenteel boven de $26.500.

Het is de moeite waard om op te merken dat, terwijl de „werkelijke“ prijs van BTC onlangs is gedaald, de „gerealiseerde“ prijs nog steeds verse hoogtepunten van alle tijden in kaart brengt, volgens de gegevens van Glassnode. De term verwijst naar de waarde van de munten die actief worden gebruikt en sluit penningen uit die jarenlang verloren zijn gegaan of in de portemonnee zijn blijven liggen.

Dumping XRP, BNB Exploderen naar een nieuw ATH

Terwijl sommige munten zoals Ethereum (-2%), Bitcoin Cash (-2%) en Litecoin (-3%) kleine verliezen in de afgelopen 24 uur in kaart hebben gebracht, zijn andere, zoals XRP, met dubbele cijfers blijven steken.

De SEC beschuldigingen tegen Ripple hebben geresulteerd in talrijke cryptocurrency uitwisselingen die de inheemse digitale activa van de lijst hebben geschrapt. De laatste aankondiging kwam van het grootste Amerikaanse handelsplatform – Coinbase.

De gevolgen voor XRP kwamen onmiddellijk. De penning is in de afgelopen 24 uur met nog eens 20% gekelderd en wordt momenteel voor $0,22 verhandeld. Zo heeft XRP meer dan 65% van de waarde verloren in minder dan twee weken.

Daarentegen hebben Cardano en Polkadot ongeveer 14% van de waarde toegevoegd aan $0.18 en $6.3. De Munt van de Binantie sprong ook door ongeveer 12% vroeger kwam duim vanaf $40. Niettemin, tonen de gegevens van Binance aan dat BNB een all-time high tegen Tether (USDT) markeerde.

Verdere winst is te zien bij VeChain (12%), Cosmos (9%), Celsius (8%), Augur (7%) en Kusama (7%).

About the author