Tekniske indikatorer sier at nå er tiden for å kjøpe Bitcoin

Til tross for den siste (og korte) spissen utover $ 11.000-serien, er bitcoin ikke helt der vi vil at den skal være. Selv om valutaen i skrivende stund var litt bullish, har den ikke den samme prisadferden som den var for uker siden da den først steg over 12 000 dollar.

Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin, kan det være tid
Men noen analytikere sier at det er bra, og at for første gang på omtrent seks måneder blinker bitcoins tekniske diagrammer kjøpesignaler. Valutaen har falt sent og er godt over $ 1000 mindre enn der den handlet i slutten av august. Noen analytikere mener at dette er en solid mulighet for mange nye handelsmenn til å involvere seg i krypto, mens eldre eller erfarne handelsmenn har sjansen til å legge til sine rikdommer og samle nye mynter for mindre penger.

Akkurat nå antyder flere tekniske indikatorer at bitcoin er i en god posisjon for å bli kjøpt.

Global Strength Indicator (GSI) sier at dette er det første øyeblikket bitcoin er klart for kjøp siden mars i fjor, da coronavirusen først slo seg gjennom de globale finansmarkedene. Bitcoin ble hardt rammet i løpet av den måneden, med prisen som fikk solide krasjer som til slutt tok mynten ned til det høye $ 3000-tallet i en kort periode, selv om det bare ville ta omtrent to måneder for eiendelen å komme seg fullt og deretter noen.

I tillegg, mens bitcoin gjør det bra for sent, går andre kryptovalutaer i bearish status, med eiendeler som bitcoin kontanter og til og med Litecoin falt rundt tre prosent bare det siste døgnet. Steve Ehrlich – administrerende direktør og medstifter av Voyager Digital – forklarte i et intervju:

Prisen på bitcoin gjenspeiler troen på at bitcoin er en sikring mot den samlede globale økonomien. Bitcoin er ekstremt motstandsdyktig, og etter hvert som den får stadig mer adopsjon, i forbindelse med bedre regelverk som er egnet for å støtte bitcoin, fortsetter den å demonstrere sin posisjon som en pålitelig butikk av verdi.

Eiendelen har utholdt en merkelig flere uker ved at den opprinnelig handlet for litt over $ 10.000 etter nyhetene om at en annen stimulans kan komme vår vei, og at bankene nå har tillatelse til å tilby kryptovaretjenester til sine kunder. Til tross for veksten har valutaen hatt solid motstand fra $ 12.000-linjen, som den bare overgikk for det som føltes som noen få øyeblikk. Det første forsøket på å hoppe forbi dette tallet er det som uten tvil brakte det ned nesten $ 2000.

De rette egenskapene i BTC
Nigel Green – administrerende direktør i deVere Group – mener fortsatt at eiendelen skal være attraktiv for de fleste handelsmenn, og hevder:

Bitcoins nøkkelegenskaper, som fast forsyning og hvordan transaksjoner er uforanderlige, distribuerte, ikke-suverene og desentraliserte, er svært attraktive for investorer i en usikker, men stadig mer digitalisert, teknologidrevet verden.

About the author